SERVICE & ONDERHOUD

ONDERHOUD EN REPARATIE

SOORTEN ONDERHOUD

ONDERHOUD

ONDERHOUD

Auto-onderhoud is misschien niet iets waar u graag aan denkt. Het kost tijd, moeite en geld. Toch is een goed en regelmatig onderhoud belangrijk voor uw auto; u voorkomt er onnodige reparaties mee. Daarnaast is een goed onderhouden auto beter voor het leefmilieu.

Onderhoudsbeurten
Goed onderhoud en een goede afstelling van de motor zorgen voor minder milieuvervuiling. Stel de door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsbeurten na een vast aantal kilometers of tijdsduur niet uit. Dit is in het belang van het milieu, het komt de levensduur van de auto ten goede, het voorkomt een toename van het brandstofverbruik en het vermindert de kans op dure reparaties

PERIODIEK ONDERHOUD

PERIODIEK ONDERHOUD

Betrouwbaarheid is een vaste waarde bij DS Motors. Uw wagen verkeert bij aankoop in uitstekende staat. Om een degelijk waardebehoud van uw voertuig na te streven, bieden wij U periodieke onderhoudsbeurten aan.

U kan bij DS Motors terecht voor remmen, banden, uitlaat, katalysatoren,schokdempers en zoveel meer. Wij vervangen vanzelfsprekend olie en diverse filters zodat uw wagen steeds in topconditie verkeert.

Uw wagen wordt van top tot teen door vakkundige ogen gekeurd met behulp van moderne technieken zodat U tevreden en veilig weer de baan op kan!

CARROSSERIE

CARROSSERIE

Het koetswerk van uw wagen is uw visitekaartje. DS Motors neemt alle herstellingen en lakwerken voor zijn rekening. U kan rekenen op de vakkundigheid van uiterst professioneel geschoolde medewerkers met een ruime ervaring zodat uw wagen in al zijn glorie onze carrosserie verlaten kan na herstelling.

DS Motors weet dat U het druk heeft, eventuele schadeafhandeling na een ongeluk met lease -en verzekeringsmaatschappijen wordt dan ook door ons prima afgehandeld. Voor uw een zorg minder, voor DS Motors een extra aangeboden service!

HERSTELLINGEN

HERSTELLINGEN

Herstellingen kosten vaak handenvol geld. DS Motors kijkt de wagen grondig na, maakt een offerte voor de herstelling en start pas met een herstelling indien U hiermee akkoord gaat. Alles gebeurt in gezamenlijk overleg, de klant bepaalt immers wat vervangen dient te worden.

DS Motors voert de wensen uit van zijn klant en adviseert ten allen tijden op maat. Na een defect, ongeval ed. kan U zich beroepen op onze pechverhelping in en rond het dorp.

Uw wagen weer als nieuw? Naast herstellingen kan U ook bij ons terecht voor het reinigen/polieren van uw voertuig, interieur en exterieur. Service, transparantie en kwaliteit behoren immers tot de missie van DS Motors.

TOP